november 2014

Black Friday 24 timers salg!

Black Friday

Det MÅ være de fleste som handler på nettet sin favorittdag i året :D Det er en ganske ny trend i Norge og en ganske rar sådan. Det er den store handledagen i USA og er alltid fredag etter thanksgiving (som er den fjerde torsdagen i November). Hvorfor vi har den i Norge når vi ikke har Thanksgiving er jo litt spesielt må jeg si, men det betyr ikke at jeg ikke liker den! :)) Det skal være dagen for å kicke off julehandelen og det tror jeg den klarer. I Norge har startet det med at nettbutikker brukte Black Friday som en "unnskyldning" for å ha salg før jul (som jo egentlig er uhørt - salget skal jo begynne i januar!). Så jeg er vant til å handle litt på denne dagen, men i år syns jeg det var mange butikker som også hadde salg. Så da mangler det bare Thanksgiving! hehehe.

Salg på getnameless.com ...

er  også ganske uhørt, så dette Black Friday 24t salget er kun for NAMELESS sine Instagram følgere (+ dere). Ved å bruke rabattkoden BLACKFRIDAY25 får dere 25% avslag på alle ALMA modellene!! De er sykt fine og fåes i 3 forskjellige størrelser, ulike skinnkvaliteter og farger (svart  går jo til alt!).

 

MEN; Siden jeg er så glad i mine lesere så ville jeg gi dere et ekstra tilbud! NAMELESS har nemlig noen Tote vesker i ull som er helt fantastiske. De er ikke tilgjengelige i nettbutikken enda, så de kan kun bestiller på mail: post@getnameless.com

Du får da spesialpris på disse to:

Til venstre: grå/beige melert - Til høyre: militærgrønn

Begge er laget i ull med skinndetaljer (30x30cm).

 

Hvis du sender mail til NAMELESS fra og med nå til lørdag kveld får du en for kun 1500kr. (org.pris 1900kr.)! De har få på lager så vær kjapp :))

 

Ha en strålende handledag (det har ihvertfall jeg hatt -puh*)!

 

#høst #blogg #mote #trend #vesker #designer #

Helgens inspirasjon og kos

Hei og god helg til alle sammen! 

Jeg håper du koser deg med god mat, stearinlys (evt peiskos!) og litt lesing av blogginnlegg :) 

Jeg ville lage en lite kollasje av disse veskene fra getnameless.com fordi jeg er helt hekta på de flettede veskene og ville dele det med dere da :) 

 Hvis dere trykker på bildet kommer dere direkte til nettbutikken og kan kikke litt og kanskje finne ut av hvilken som er din favoritt også.

Ha en fortsatt fin dag!

 

#blogg #høst #vinter #mote #vesker #trend #nettbutikk 

 

Veske i ull fra NAMELESS

Må bare dele denne videon fra getnameless.com sin nye veske, Lydia i ull. Digger den!

Lydia veske i ull

 

Ha en strålende søndag!!

 

#blogg #video #veske #minmote #minstil #ull #nameless #fashion #trend #oslo 

, Oslo

Jeg er ei jente fra sørlandet som blogger for verdens kuleste nettbutikk og designere Nameless. De lager utrolig rå vesker til veldig bra pris. Mine interesser er mote, longboarding, reise og trene.

Kategorier

hits