august 2014

28.08.2014

Det har vært så utrolig mange fine vesker i sommer og nå som høsten sniker seg innpå, så syns jeg det var på tide å ta en oppsummering av trendene. Sommerens kjendiser holdt det stort sett trygt i, og la sine store, vakre håndvesker gjøre snakker. Med unntak, selvfølgelig, av Taylor Swift, som flyttet til Tribeca og helt gjenoppfunnet seg selv, stil-messig og (tilsynelatende!) musikk-messig også. 

(Irana Shayk) 

Pandora vesken har eksistert i flere sesonger, men denne geniale gjenoppfinnelse har praktisk talt garantert at det vil være flere runder med denne modellen. Hvis du, som meg, digger denne vesken, så kan du stikke innom getnameless.com og skaffe deg Nameless sin Padme veske som er inspirert av denne vesken.

To andre sommeren 2013 trender som var merkbart fraværende fra sommeren 2014: neon og minis. De har blitt helt erstattet denne sesongen med moderate størrelser vesker i bleke, dempede toner eller rike mørke farger. Mellom alle blazerne og veldig utradisjonelle fargetoner, ville du neppe visst det var sommer i det hele tatt, hvis det ikke hadde vært for det faktum at nesten hver og en av disse kjendisene har på seg en fabelaktig designer solbriller. 

Håper du har hatt en skikkelig fin sommer og at høsten ikke kommer som en overraskelese :))

 

#sommer #høst #trend #vesker #blogger #blogg

Mandagsinpirasjon

Her en litt mandagsinspirasjon. Håper ikke det er bare jeg som har en litt "brå" start på uken og trenger noe fint å se på ;) Ha en fin uke alle sammen!

 

 

Psst... Hvis du lurer på hvor veskene er hentet fra så er det Nameless sin nettbutkk getnameless.com. Alle bildene er hentet fra pinterest kontoen  - Veldig mye fint og inspirerende!

#høst #inspirasjon #jeans #vesker #mandag 

Back to school tilbud!

Nå er de fleste tilbake på skolen eller jobb. Normalen har begynt! Jeg syns det er helt greit å være tilbake i jobb og at alle andre er det også :)

Høsten er en av mine favoritt årstider og det å begynne å ta på seg gensere, deilige kåper og vanlige sko igjen, syns jeg bare er en lettelse egentlig.

Siden høsten også betyr "tilbake på skolebenken/kontoret" for de aller fleste av oss, så har jeg fått en fantastisk avtale med NAMELESS om å gi alle mine lesere et utrolig bra tilbud (se litt lengre ned) på Madison ryggsekken!! Skinnet er mykt men samtidig slitesterkt, designet er klassisk men også veldig laidback og annerledes. Jeg rett og slett elsker denne!! Og selv om jeg ikke er student, så passer den vel så godt som erstatning for vesken når jeg skal på jobb eller bare trenger å gå rundt med en del stæsj. Det er nydelig å slippe å bli helt gåen i skulderne etter vesken (og du har begge hendene fri til andre ting enn å holde på en veske! Love it!). 

 

Madison Nameless ryggsekk

 

Jeg har her stylet den med mitt typiske "tilbake til hverdagen"- outfit. Jeans og sort genser. 

Den kommer i 3 farger:

Rabattkode

Rabatt koden dere bruker i nettbutikken er:

BACKTOSCHOOL

 

Da får dere ryggsekkene for 399$!! De koster 549$ (3380kr.) for alle andre enn dere, så det er en sykt god deal :D 399$ er 2350kr. så det er en utrolig bra pris på en skinnryggsekk :) Så 1000kr avslag hvis dere bruker backtoschool rabattkoden i nettbutikken http://getnameless.com/ 

Håper dere får (eller allerede har) en skikkelig bra start på sesongen :)

 

#høst #backtoschool #tilbaketilskolen #tilbud #rabatt #ryggsekk #mote #fashion #stil  

 

 

Striper til hverdags, striper til fest

Jeg tenker på striper og dens mange inkarnasjoner. Bredden og proporsjon, dens retning og dybde; stripen er instinktiv og dynamisk med suverene krefter for tilpasning. Striper farger det grå og nøytrale.

Og dette er ikke å si at striper er "tilbake"; de er selvfølgelig "klassiske" (og det har det vært siden Mademoiselle Chanel hyllet de franske seilerne etter som hun ble så inspirert av de over hundre år siden), men det er absolutt noe å si på det gamle ordtaket at en horisontal stripe gjør deg bredere. Jeg vil hevde at aldri et mer falsk "rykte" har oppstått i moteverden. Horisontale striper gjør en definitivt ikke bredere!

Dette har du sikkert visst lenge og hvis ikke, så er det en skikkelig god nyhet - hvis du som meg, elsker striper.

 

 

Striper til sommer og stiper høst! Ingen begrensninger :)

 

#sommer #høst #striper #mote #fashion #oliviapolermo 

 

Veske i Nude - Ny favoritt!

OOTD

Det er heldigvis fremdeles helg! Det er søndag og det er fort gjort å glemme å nyte dagen skikkelig siden de fleste skal tilbake på jobb eller skole i morgen ... Det blir blåmandag i morgen, men den blir ikke så ille hvis man bare husker å gjøre noe gøy i dag!

Jeg var innom NAMELESS og sjekket ut de nye modellene. Ble litt spontan modell for den ene vesken - Alma i fargen nude <3 LOVE! Kjempegøy helgemoro :D Da er det ikke så farlig at det er mandag i morgen;)
Style Entourage 

Dette er neste veske ut som bli solgt på NAMELESS Style Entourage, så hvis jeg var dere ville jeg meldt meg på med en gang!! På Style Entourage legges det ut utvalgte modeller som medlemmene kan forhåndskjøpe til en latterlig lav pris - før produksjon (tar ofte bare 2 uker å få vesken, men kan ta opp til 4 uker siden de må produseres på bestilling). Sykt kult konsept som jeg digger! Jeg vet ikke helt hva prisen på Alma blir siden det er så mange størrelser og skinnkvaliteter å velge mellom, men det blir ihvertfall veldig bra pris :))) 

Direkte link til Style Entourage: http://getnameless.com/pages/style-entourage

 

 #style #sommer #mote #veske #høst #blogg #stil #moteblogg

Phillip Lim inspirert veske

Tenk lett og praktisk. Tenk laptop, tablet og mobil. Tenk sminke og lommebok. Hvilken veske er det som er perfekt til dette? Jo, den nye vesken fra NAMELESS Philippa! Den kommer i to størrelser, en som 32cm og en som er 39cm. Altså en som du får plass til laptop og en som det er plass til tablet. Denne vesken er inspirert av Phillip Lim sin Pashli veske, men NAMELESS  har gjort den til sin egen og du kan kjøpe den sykt billig - helt uten logoer! 

Vesken kommer i 2 størrelser

Jeg må gå for den minste :)) Jeg har nesten alltid med meg ipaden min og trenger en fin, praktisk og holdbar veske som jeg kan ha med meg overalt. Jeg har funnet den. Endelig! Denne vesken er min drømme skinnveske  og er laget i tykt kuskinn og kommer i fargene army grønn (LOVE!), sort og navy blå. Jepp, jeg går for den grønne :) Har ingen grønne vesker så denne må jeg ha. 

NAMELESS sin Philippa veske i to størrelser. Koster kun 1250kr for medium og 1550kr for den store (frakt er inklusiv i prisen!).

Originalen som er på bildet over koster svimlende 900$ (5600kr.) og den er litt mindre enn Nameless sin medium modell.

Bilder og et veldig kult blogginnlegg om vesken og historien bak den finner du her.

Hvis du vil sjekke ut NAMELESS sine vesker, ta en kikk her på nettbutikken. Denne modellen er fra Classic kolleksjonen, men de har fått utrolig mye fint på Luxury kolleksjonen nå så det er verdt å stikke innom der også:))

 

Ha en strålende helg alle sammen!! 

 

#blogg #trend #sommer #vesker #mote 

 

 

, Oslo

Jeg er ei jente fra sørlandet som blogger for verdens kuleste nettbutikk og designere Nameless. De lager utrolig rå vesker til veldig bra pris. Mine interesser er mote, longboarding, reise og trene.

Kategorier

hits