juli 2014

Inspirasjon for sommeren


Alle bildene er hentet fra Nameless sin Pinterest konto :) 


#sommer #sol #inspirasjon #varme #blogg #ferie #bikini #veske

Stjel stilen til Ecclestone Søstrene

Dette er to jenter jeg syns har en utrolig kul stil, selv om den er ganske "eklektisk" til tider! hahah :D 

 

De bruker ihvertfall klassikeren Hermes Birkin titt og stadig og har den i utallige farger, varianter og størrelser. Jeg digger spreke farger - spesielt nå om sommeren - så denne gule og rosa er mine favoritter!

 

Det er de færreste som har råd til å kjøpe bare èn Hermes veske (og disse har utallige...), men designet og stilen er jo så kul så den syns jeg alle burde ha råd til det:)) Nameless sitt konsept er å selge de kuleste designer veskene til en sykt bra pris - helt uten logoer og emblemer - slik at alle fritt kan bestemme hva slags stil man vil uten å måtte ty til kopi varer. Disse Hermes-esque veskene er fra Classic kolleksjonen og koster kun 1200kr inkl. frakt!

 

Tamara Ecclestone med sin knallgule Hermes veske. Kjøp din skinnveske fra Nameless til kun kr.1200.

 

Petra med rosa krokodille skinn veske. Den rosa skinnvesken fra Nameless er laget av kuskinn og koster kun 1200kr. inkl. frakt.

 

#sommer #stil #blogg #mote #hermes #style 

 

 

Mine 3 favoritt vesker for høstsesongen

Jepp - Jeg har faktisk funnet ut hvilke vesker som er favorittene mine for høst sesongen! Det oser av høste nyheter i butikkene allerede, men det er alt for varmt (heldigvis!) til å begynne å gå med høstklær. Det er går nok helt sikkert ikke like  bra med salget i de butikkene i Norge som har hatt (og fremdeles har en) magisk sommer.

For min del så blir jeg alltid litt ekstra kjøpelysten i slutten av juli/begynnelsen av august når nyhetene fyller butikkene. Det som er så fint med vesker er at de ikke varmer eller avkjøler deg! heheh:)) Så nyheter på vesker blir uansett tatt godt imot av meg på grunn av de aldri er sesong/vær avhengig. Det er bare å velge riktige farger, så har man et nytt look. Love it!

3 favoritter veskerSykt fin og STOR veske fra Nameless! Digger den så.... Den er laget av supermykt saueskinn og er i en magisk grå farge, som koster kun 3700kr. inkl. frakt:) Me love <3

 
Dette er en skikkelig kul og avslappet skinnveske som likevel spriter opp et kjipt antrekk! Nok en flettet veske og jeg digger alle sammen ;) Koster kun kr. 3400 inkl.frakt.

 
Nameless har denne skinnvesken i de klassiske fargene som sort og beige, men jeg falt virkelig for Jenna i denne flaske grønne fargen med "nude" farget detaljer til kr.3400 inkl frakt. Denne trend vesken tror jeg vil bli en stor hit for høsten!

 

Har du begynt å tenke på høstsesongen allerede? :) Hva er dine favoritter så langt eventuelt?

 

#blogg #mote #vesker #stil #høstsesongen #fashion #trend   

 

 

Stjel stilen til Charlize Theron

Jeg beundrer Charlize Theron både som person og stilikon. Hun har den tidløse elegante hverdagsstilen som jeg tror de aller fleste ønsker å få!

 

Stjel stilen

Jeg fant dette bildet av Charlize og det er virkelig et utrolig bra eksempel på hennes enkle hverdagsstil som likevel oser selvtilitt og eleganse. 

Jeg falt totalt for vesken! Det er en Bottega veske som koster 3900 USD (altså 24.000kr....), men til en brøkdel av prisen har de den hos nettbutikken getnameless.com! Der koster den bare 3700kr. :D Sykt mykt skinn i en utrolig bra kvalitet. Den er håndlaget, så tenk på hvor mange timer de må bruke på å flette den... Dette er bare en veske jeg MÅ ha!! Nameless har fått inn utrolig mange andre fine modeller på nettbutikken de siste dagene nå, så jeg må finne ut hvilke to (eller tre...?) jeg liker best og kjøpe de :)))

En sort blazer er noe de fleste har og med en enkel grå t-skjorte så er dette en utrolig lett look å få! Du kan lett velge en jeans istedenfor den sorte buksen nå om sommeren og jeg velger heller en lysere veske også til sesongen.

 Fant denne veldig fine blazeren fra H&M:

 

#blogg #outfit #ootd #trend #stjelstilen #charlizetheron #kjendis #mote #veske #skinnveske

Sommer stilen

Sommeren er godt igang! Hva driver dere med og hvor befinner dere dere?? 

Jeg er sitter i dette øyeblikk på en strand - på en øy - med 30 grader i vannet :D Da er det bare å gjette!! ;))

 

Strand looken min

Dette har jeg med meg/på meg på stranden:

 
Blondeshorts fra H&M kr.199 (jeg har en som er mer "blondete", men den fant jeg ikke igjen online!), Hvit bikini fra Lindex, rosa flettet skinnveske fra Nameless (ny modell!!!) kr.3388, sandaler fra Zara som jeg fant på flyplassen kr.129 og RayBans :)

 

Jeg liker det enkelt og komfertabelt på stranden/ferie. Ikke så mye fuss. Jeg er ikke noe "dolle" -jente og spesielt på ferie! :) Men jeg velger alltid noen få farger jeg fokuserer på (jepp... har blitt flink til  å pakke;) ). Og iår er det rosa, hvitt og blått - Blått er derimot ikke endel av denne strand outfiten.

Nameless har kommet med to sykt fine nye modeller og jeg har selvfølgelig gått til anskaffelse av denne rosa flettete skinnvesken som heter Erin :) Helt nydelig og mykt sauseskinn og jeg syns den passer veldig fint som "carry-on" eller strandveske (helst når man har tilgang på strandstol ;) ). Mer info kommer i et eget blogginnlegg.

 

Hvit bikini

Jeg prøver meg på hvit bikini som ikke går så bra... hahaha! Jeg har hatt det før og visste jo hvordan det kom til å gå, men jeg håpte at jeg ville være flinkere i år ;) Trusen er for det første gjennomsiktig - selv om det er to lag - og så blir den veldig fort farget av fra andre ting (tørkesnoren f.eks!). Noen som har funnet en bra hvit bikini?

#sommer #ferie #outfit #ootd #Blogg #bikini #mote #stil 

Mine favoritt bloggere!

Jeg leser veldig mange blogger. I tillegg til alle mine venner her sin blogger, så det noen større bloggere som jeg bare digger. 
 

Mine favoritt bloggere:

  1. http://sincerelyjules.com - Helt nydelig stil og reiser veldig mye 
  2. http://itscamilleco.com - fashion, fashion, fashion 
  3. http://purseblog.com - Vesker!
  4. http://garypeppergirl.com/ - nydelige bilder...
  5.  http://safraonfashion.com/  - veldig kule inspirasjonsbilder
  6. http://www.manrepeller.com/ - Alle kjenner nok til denne! Annerledes og morsom dame
  7. http://www.breakmystyle.com/ - outfits og reiser 

 

Hvilke er dine favorittblogger? Jeg er alltid interessert i å finne nye spennenende og inspirerende blogger :D 

 

#blogg #hverdag #favoritt #mote #stil #fashion #sommer 

 

 

Havets farger

Som jeg lengter til havet! Bading, snorkling, dykking... sand og vann er to av mine favoritt ting:))

Jeg ble selvfølgelig da inspirert av min lengting til å lage en collage med mine favoritt farger av havet - i vesker! 

Hvilken farge er din favoritt?

 


Jeg syns den turkise fargen på havet er fantastisk... det er bare så utrolig inbydende å hoppe i det! Så min favoritt er (kanskje ikke så overraskende..) den turkise Nameless designer vesken til venstre:) 

 

Mangler bare de tropiske fiskene ;))

 

Håper du har en strålende sommer så langt!! Vi har heldigvis lenge igjen av sommeren så det er bare å fortsette å nyte og kanskje planlegge ferie :)

 

Jeg oppdaget forresten en kjempefin blogg som jeg syns dere burde sjekke ut! Den heter annabolgen og hun skriver om trening og en sunn livsstil - Veldig inspirerende og veldig gode forklaringer på treningsrutiner :))

 

#sommer #havet #blogg #mote #skinnveske #designer #tropisk #hverdag

, Oslo

Jeg er ei jente fra sørlandet som blogger for verdens kuleste nettbutikk og designere Nameless. De lager utrolig rå vesker til veldig bra pris. Mine interesser er mote, longboarding, reise og trene.

Kategorier

hits