juni 2014

DIY - Do it your self!

Studs på Hanna veske

Jeg fikk noen sykt kule bilder av Nameless av at de har satt inn studs (nagler) Hanna vesken i grått! Den ser dødskul ut så jeg ville bare dele noen bilder med dere og kanskje litt inspirasjon(??) til å gjøre det selv:) 

Nameless kommer med både video og studs-pakker som man snart kan kjøpe i nettbutikken deres så det gleder jeg meg veldig til!!

 

Både fargen og naglene blir tilgjengelig på Nameless nettbutikken om ikke så lenge :)

Hva syns dere?? 

#sommer #vesker #nagler #blogg #mote #moteblogg #diy 

De 3 beste reiseveskene!

Sommeren er her! YEY!!! Ikke bare er det ferie, men været i Oslo (ihvertfall) har vært helt amazing - selv om det er litt kaldere idag, så det sommer, sol og snart skal jeg ut å reise :) Jeg tenkte derfor at jeg skulle lage en oversikt over de beste reiseveskene.

 

Weekend baggenDenne er syns jeg er utrolig praktisk å ha med seg på helgetur når du ikke skal ha med deg så mye. Denne weekend baggen heter Elle og koster kun 1035kr.! Den har en veldig praktisk skulderstrop når det blir for tungt og slitsomt å holde vesken.

 

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

Håndbagasjen


Denne vesken fra Nameless heter Philippa og er sykt fin!! Digger den og den er helt perfekt å bruke som håndbagasje når du skal ut og fly. Vesken er selvfølgelig laget i ekte skinn og koster bare 1220kr. :) Denne vesken har også skulderstrop.

 

"The All arounder"


Skinnvesken Cathrine får du i utrolig mange farger, men dette er min sommerfavoritt! En herlig turkis reiseveske som passer til mine klær for sommeren:) Veldig grei veske å ta med seg overalt til den nette sum av 1035kr på http://getnameless.com/ :)

 

#sommer #ferie #veske #skinnveske #mote #trend #bagasje #blog

Stjel stilen til Miley Cyrus

Okey, Miley er kanskje ikke den som er mest kjent for sin klærne sine men heller hennes mangel på klær! Uansett så har jenta endel kule ting som jeg syns er verdt å dele med dere :)

Miley og Chanel

Så akkurat denne innlegget på bloggen Stylista der de skrev om Chanel vesken Boy Flap. Sykt kul og sykt dyr. Itillegg til at den koster rundt 23.000kr er det laaaaang venteliste og generelt vanskelig å få tak i. Derfor har jeg valgt å skrive et "steal her style" (eller "stjel stilen" om du vil) innlegg!

Jeg DIGGER at hun bruker vesken til et så laid back antrekk!

 

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

 
Enkel sort kjole, Lucy skinnveske i sort og hvitt fra Nameless og rutete skjorte jeg fant på en herrenettbutikk :)

 

Steal her style  

Det er mange måter å bruke en veske på og når du kan kjøpe den til en brøkdel av prisen (også er den i utrolig god kvalitet likevel!), så er det enklere - syns jeg - å eksperimentere med bruk og i ulike settinger. Sånn som Miley gjør :D  Og det er det som er kult med Nameless, nemlig at det er vesker som ser rå ut og som du tørr å bruke! Akkurat slik som kjendisene hvis du vil ;) 

 

#mileycyrus #blogg #stjelstilen #mote #fashion #stil #chanel 


 

Bortskjemte jenter??

Den nye "trenden"

Jeg leste innlegget i dagbladet i dag om jenter på 14-15 års alderen i Drammen som kjøper sykt dyre designer vesker og jeg ble sjokkert! Jeg har jo sett unge jenter med designervesker på vestkanten, men jeg syns det er en skikkelig uting at de bruker pengene på så dyre ting!! Om disse jente bare er bortskjemte eller kun bruker egne penger (tjent eller komf), det vet jeg ikke - Men jeg håper på det siste.

Dette bildet er hentet fra artikkelen og viser jenter med dyre merker som Moschino,  limited edition Louis Vuitton og Campomaggi.

Jeg er helt med på å at man har lyst på kule ting og at hvis man har fått masse penger til komfen så vil man bruke det på designer vesker og plagg.  Men det jeg ikke skjønner er at de ikke ser verdien i å glede seg til å TJENE disse pengene og spare til det man har lyst på! Når disse jentene blir 40, 50 og 60år - hva skal de unne seg? De har allerede vært verden rundt og kjøpt alle designer veskene de kunne drømt om. Jeg har alltid vært veldig interessert i mote, men da jeg komfirmerte meg ønsket jeg meg bunad - og det fikk jeg. Et plagg man har, bruker og verdsetter resten av livet. De ekstra pengene jeg fikk gikk rett på sparekontoen faktisk. Jeg syns det er litt bekymringsfullt at det er så mange bortskjemte ungdom som bare får og får. Akkurat i denne artikkelen så sier de at de brukte egne penger, men jeg vet om veldig mange som får alt det de ønsker av foreldrene (selv når foreldrene egentlig ikke har råd - men det er en helt annet innlegg!).

 

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

Affordable fashion

Personlig liker jeg å kjøpe èn dyr ting i året, og ellers kjøpe mye rimeligere vesker og klær! Jeg er jo hekta på mote, så det hadde ikke tatt seg for meg å kjøpe dyrt hele tiden akkurat :))) Men jeg kjøper ALDRI plastikk vesker eller plagg med acryl (hater den følelsen inntil kroppen...). Det er utrolig mye bra og rimelig!! Jeg er stor fan av Zara og selvfølgelig veskene fra Nameless (som kun har skinnvesker - yes!:)) )

Jeg har derfor laget et styleboard med mine "affordable fashion"  favoritter som er rimelig og ikke minst veldig BRA:)
Stripete kjole i økologisk bomull fra Zara kr.179, sandaler fra Kat Maconi kr.1525 (på salg på Zalando.no), rosa skinnveske fra Nameless kr.1190, solbriller fra Le Specs kr.649  og neglelakk fra H&M kr. 29,50  

 

Jeg vil heller kjøpe vesker oftere, enn å kjøpe èn sykt dyr veske på kredittkortet (eller penger fra sparekontoen) en gang iblandt. Og så er ikke jeg 14 og får penger av mamma og pappa...

Hva mener dere? 

 

#blogg #fashion #bramote #mote #nameless #vesker #skinnvesker #sommer #sommerstil #sommerkjole #hverdag

Ultimate stilguiden sommer 2014

Jeg gleder meg over at det er sommer og det håper jeg dere også gjør! I Oslo har det vært nydelig vær en måned nå så jeg føler meg skikkelig heldig som bor her :) 

Idag har jeg laget et par styleboards over sommeren 2014 trendene! Jeg har valgt ut mine to favoritter - Jeans og blomster.

 

 

Mine favoritt trender for sommeren 2014 

Jeg tar alltid med en farge hvis jeg kan, men velger heller en sprek farge på en veske, sko og belter enn selve antrekket. Sesongens trend syns jeg mer tydelig enn det den har vært de siste 4 årene. Det hele har glidd litt inn i hverandre og jeg syns det har vært vanskelig å skille år fra år basert på trendene. Men i år syns jeg det er bedre! Det er mer klart hva som er årets trend enn det det har vært tidligere, selv om det alltid er rom for å "utvide" den. Mine favoritter i år er blomster trenden (dere har sikker lagt merke til alle de søte kjolene på H&M og Zara!) og denim trenden (helantrekk med denim eller kun jeans/ola jakke). 

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

Dette er en stil som passer hele året, men som jeg syns passer sykt godt til den vanligvis noe kjølige sommeren her i nord:) Hullete jeans har vart en stund, men collage genseren med quotes eller trykk er på god vei inn i trendbildet. Med en clutch er antrekket komplett :)

 

De herlige blomstermotivene gir meg skikkelig sommer følelse! Den lange sommerkjolen fra Vivienne Westwood passer perfekt med "The hottest designer bag 2014" oransje skinnvesken fra Nameless og med et smalt belte også i oransje, blir looken perfekt:)

 

Hva er din favoritt sommer 2014 trend?? Det er mange å velge mellom :)

 

#sommer #trend #stil #mote #sommer2014 #blogg #ferie #bilder #styleboard 

Vinneren av Nameless er...

Anette!

Hun vant med dette herlige styleboardet:

Hun har stylet antrekket sitt med Nameless skinnvesken Philippa sort, i en veldig bra balansert antrekk med rutete skjorte og høye sko! Digger det :D 


Tusen takk til de som deltok i konkurransen og en spesiell takk til deg, Anette :) Send meg en melding så videresender jeg kontaktinformasjonen din til Nameless.

 

#konkurranse #style #styleboard #outfit #skinnveske #veske #blogg #vinner 
 

Juni - Endelig er det sommer!

Jeg er gira på sommeren!! Endelig er den her - JUNI - som jeg har ventet så lenge på:)) Det er en helt herlig følelse å våkne opp til årets aller første sommerdag. Jeg vet at det i år - som er helt unikt i norsk sammenheng - så føles det ut som at har vært sommer allerede i 3 uker. Eller det vil si her i sør-Norge, rettere bestemt i Oslo hvor jeg bor, har det vært sommer allerede i 3 uker. Temperaturen har økt sakte med sikkert i en måned og det er har vært en helt fantastisk deilig og lang start på sommeren! LOVE IT!

 

 

Ville egentlig bare dele min glede av det er sommer og sol etter det litt deprimerende (men veldig viktige) innlegget mitt i går om uetisk produksjon blant dyre merker. 

Jeg håper dere har hatt og fremdeles har, en helt nydelig søndag!!:)

 

  

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

Jeg syns denne herlige gulfargen på skinnvesken fra Nameless viser hvordan jeg føler meg i dag :)

#sommer #juni #fun #sol #blogg #veske #hverdag #ferie

, Oslo

Jeg er ei jente fra sørlandet som blogger for verdens kuleste nettbutikk og designere Nameless. De lager utrolig rå vesker til veldig bra pris. Mine interesser er mote, longboarding, reise og trene.

Kategorier

hits