mai 2014

Gucci og Versace er blant verstingene

Uetisk prduksjon blandt luksusmerker

Jeg kom over denne utrolige artikkelen i Dagblandet angående arbeidsforhold blandt klesproduksjonen i verden. Det viser seg at Gucci og Versaci er blant verstingene når det kommer til arbeidsforhold! Mange vil si at det er ganske overraskende at noen merker som tjener så SYKT bra på plaggene sine, ikke sørger for at de ansatte tjener nok til livets opphold (og vel så det når du vet at det du lager er forkasetlig dyrt). Jeg syns det er utrolig fratøtende og grusomt å tenke på og er veldig glad for at jeg ikke eier noe av Gucci eller Versace! Dyrt og forferdelig uetisk produksjon er det verste!!

 

Bildet er tatt etter bygningen i Bangladesh kollapset i 2013 der 900 mennesker døde.

Artikkelen kan du lese her

Hva syns du om at dyre merker misbruker mennesker de lager sine produkter?

#blogg #hverdag #uetisk #versace #gucci #fashion #klesproduksjon #mote #klær #merker

Den perfekte skolevesken

Jeg har funnet den ultimate skolevesken!

Selv om skolesesongen er på hell, så ville jeg dele min nye erfaring med denne Hanna skinnvesken som jeg syns er den perfekte skolevesken. Min Macbook Air 13" smetter elegant nedi og det likevel masse plass igjen til notatbok, penner, en liten bok, lommebok og mobilen min. Og det beste er at den kommer i såååå mange forskjellige farger!! Digger det :)) 

Min favoritt er denne i lavendell - som jeg tror jeg min nye sommerfarge (elsker den!):

Hva syns du? 

Det eneste som mangler er en skulderstropp... det er litt kjipt hvis jeg må gå langt (selvom det blir mye trikk eller sykkel på meg). Men da syns jeg Emma skinnvesken med skulderstropp er et veldig bra alternativ. 


Jeg ville gått for den beige i midten nå og en sort til høsten:)  Siden jeg blogger for nettbutikken getnameless.com så liker jeg å bytte veske ofte og for min del så er jeg litt "obsessed" med å ha den perfekte vesken til akkurat DET antrekket som jeg går med. Haha... :) Liker vesker for å si det sånn!

Hva syns du den perfekte skolevesken må kunne innholde? 

Mine utvalgte vesker for sesongen!

Mine favoritter fra Nameless

Som dere kanskje vet (det står på profil informasjonen min) så blogger jeg for nettbutikken getnameless.com - itillegg til å blogge om helt andre ting. Jeg har vært så heldig å fått mine personlige favoritter fra Nameless på min egen siden på nettbutikken! :)) Det er utrolig kult og vil derfor dele det med dere :)

Her er et screen shot av hvordan det ser ut på forsiden:

Tuva's picks er altså en side med mine favoritter (yey!!), men de har fått noen utrolig kule nyheter nå så det blir kanskje en tilføyelse av veske snart ... hehe :)

 Dette er noen av mine favoritter og utvalgte vesker for sesongen: 

Det kommer nok en oppdatert liste nå som vi nærmer oss sommeren (med stormskritt!!) så gjerne kikk innom og se etter den :) 

 

 

Style og vinn veske!

Jeg er helt gira på denne konkurransen, så må bare minne minne kjære lesere om å sende inn forslag på styling av en Nameless skinnveske :) 

Her er reglene en gang til for de som ikke fikk med seg blogginnlegget mitt i begynnelsen av mai:

 1. Gå inn på getnameless.com
 2. Velg din favorittveske fra Basic kolleksjonen og kopier bildet
 3. Lag styleboard slik du ville stylet et outfit med din favorittveske og link bildet til produktsiden på getnameless.
 4. Lag en bloggpost med som heter: getnameless.com styleboard - Drømmevesken
 5. Legg igjen linken til ditt innlegg i kommentarfeltet under
 6. Vinneren trekkes 31.mai!

ps. Jo flere bilder, jo større sjanse for å vinne!

Jeg har laget et til forslag som dere kan bruke til inspirasjon :)  Gleder meg så til å se alle forslagene med din favoritt skinnveske fra Nameless!!
Vesken jeg har brukt er en skinnvesken Hanna modell i nydelig lavendell farge - Helt perfekt for sommeren. Denim jakken of kjolen er fra my-wardobe og skoene er fra the Outnet.

 

 

Drømmer meg vekk til sand og hav!

Saltvann...

Nå kribler det i kroppen etter å dra på ferie!! Jeg elsker havet og spesielt i kombinasjon med sand og en parasoll ikke langt unna :D 

Klarer ikke helt å skrive noe fornuftig, men laget bildet under :) 

Jeg ser for meg Thailand med de endeløse strendene og det turkise havet... åh! Det er så fantastisk der!! Må tilbake snart.

Det perfekte beach looket

Og hva skal man så gå med på denne fantastiske stranden? Jo det har jeg svaret på! heheh :) Mitt drømme strand-outfit må inneholde en herlig sommerkjole (eller som her jumpsuit!), søte (og behagelige) sandaler og den perfekte skinnvesken fra Nameless (jeg måååå ha med meg mobilen, lader og lommebok over alt ;) Hekta!). Jumpsuiten er fra Mara Hoffmann og du får kjøpt den på her, vesken heter Lydia og er en crossbody skinnveske fra Nameless og  sandalene fra Birkenstock som fremdeles er like populære (fås kjøpt overalt!). 
Hva syns du om mitt beach look? :)) 

3 antrekk til sommeren

Sommerantrekk i Oslo 

I oslo er det nydelig sommer vær og jeg nyyyyter det selvfølgelig! Men likevel drømmer jeg meg litt vekk til den "faktiske" sommeren... hehe... håper bare det blir like fint da! 

 Koser meg med å lage styleboards (oh! Må minne om konkurransen min - Se tidligere innlegg og vinn skinnveske fra getnameless.com!) og har laget disse tre ulike sommer outfitene :)

 

Skikkelig laidback stil - Elsker shorts og t-sjorte om sommeren og med denne nydelige rosa skinnvesken så er looken perfekt!

Jeg syns bare denne kjolen var så nydelig! Vet dessverre ikke hvor den er fra... snufs...

 


Litt mer fest-stemning til kvelden ute på middag eller byen :) Solbrillene og skoene vet jeg de har på my-wardrobe.com og den sorte skinnvesken er fra getnameless.com. Kjolen vet jeg dessverre ikke!!

Jeg håper alle har hatt en fantastisk 17.mai helg og at det var like fint vær der du var som hos meg :)

 

 

Ja vi elsker, MUSIKK!Jeg har fått helt dilla på Housemusikk for tiden. Det er et eller annet rolig over alle de instrumentene og en rolig stemme som danner en sang. Jeg fikk tipset om at de hos Nameless skal begynne å lage en egen musikk playlist med de beste sangene fra kontoret som de kaller NAMELESS Music. 

Jeg hørte akkurat igjennom den, og denne playlisten er heeeeeelt sinnsykt tøff! Min favoritt er U2 remixen som er spor nummer 3 helt utrolig fin, spesielt når han Bono synger med sånn mørk stemme.

Sett inn hodetelefonen og bare hør, det er helt fantastisk!

#musikk #blogg #onsdag #mai #17mai #fest #mote #nameless #playlist #housemusikk #hverdag #chill

  

Sunday is a FUNday!

Hekta på styleboards for getnameless.com konkurransen 

Jeg er helt hekta på styleboards etter at jeg la ut konkurransen om at du kan vinne en Nameless veske! Siden jeg er i skikkelig godt humør i dag - til tross for det er mandag i morgen (ukens verste dag!), så har jeg laget dette styleboardet som reflekterer litt over mine "følelser" i dag ;))  Falt helt for denne nye vesken fra getnameless.com som heter Kate.

Red is king :) 

 

 

Style og vinn veske!

Jeg har vært så utrolig heldig å ha fått to gratisveske verdikoder fra nettbutikken getnameless.com som jeg gjerne vil dele med en heldig leser, derfor vil jeg arrangere en liten stylingkonkurranse!

Her er reglene for hvordan du vinner din drømmeveske fra getnameless.com:

 1. Gå inn på getnameless.com
 2. Velg din favorittveske fra Basic kolleksjonen og kopier bildet
 3. Lag styleboard slik du ville stylet et outfit med din favorittveske og link bildet til produktsiden på getnameless.
 4. Lag en bloggpost med som heter: getnameless.com styleboard - Drømmevesken
 5. Legg igjen linken til ditt innlegg i kommentarfeltet under
 6. Vinneren trekkes 31.mai!

ps. Jo flere bilder, jo større sjanse for å vinne!

Vinneren vil også få muligheten til å legge til innlegg på bloggen til getnameless.com og dermed nå et internasjonal publikum:))) 

Her er mitt forslag! Lykke til:))

getNameless.com konkurranse update! 

Det har vært noen utrolig bra forslag på getnameless styleboard - Drømmevesken. 

Et av Anette sine forslag:
Et av Vilde sine forslag:
 

Konkurransen varer helt til 31.mai så send inn ditt forslag idag! :) 

, Oslo

Jeg er ei jente fra sørlandet som blogger for verdens kuleste nettbutikk og designere Nameless. De lager utrolig rå vesker til veldig bra pris. Mine interesser er mote, longboarding, reise og trene.

Kategorier

hits