april 2014

Den perfekte bloggemusikken!

Jeg virkelig eeeeelsker musikk! Jeg har brukt soundcloud lenge som er et gratis musikk program. Der legger dj'er og musikere ut låter og remixer. Kjente artister legger også ut sanger (Kanye West f.eks). Jeg finner så utrolig mye fett!! 
Getnameless har laget en Soundcloud konto der jeg også har lagt til mine favoritter og dette er en av mine spillelister :)

 

 

 

 

Blåmandag

Det er den dagen i uken igjen. Mandag... Sukk... På mandager gleder jeg meg bare til tirsdag, onsdag, torsdag og så endelig FREDAG! Som et plaster på mandags-såret liker jeg å surfe på nettet etter godsaker og smelle sammen en outfit collage. Og idag er den BLÅ :) Heldigvis elsker jeg alt som er blått så det passer veldig fint for dagen.

 

Nå er det bare å glede seg til i morgen for da er jo blåmandagen heldigvis over og alle de andre fine fargene kommer til :)

 

 

3 Grunner til å velge Rosa i sommer.

Du har masse svarte klær og klassiske svarte sko og bagger, en hva sier det egentlig om deg?

Av og til handler det om å tørre og være annerledes, og ingenting sier mer pang når du går ned gata som noe skikkelig ROSA!

Jeg har skikkelig forelsket meg i de rocka baggene på getnameless.com. De er dødsfine og de har både store og små bagger, hvor noen også har rocka studs i. Utrolig kult!

Hvorfor velge rosa?

1. Du har faktisk tatt et valg, og det sier noe om at du er en utfordrer og bryr deg ikke om hva alle andre gjør.

2. Du blir lagt merke til uansett hvor du går. Setter du baggen ned ved siden av bordet på restaurant så blir folk sittende å se på den. Jeg har fått flere komplimenter når jeg har rosa veske enn svart.

3.Du bygger din egen stil. Livet handler ikke om å være som alle andre, men å være seg selv. Da må man ta valg, og være annerledes. Rosa utsråler feminitet og makt. Du blir rett og slett tøffere.

 

Utrolig kult!

Vesker med oppmerksomhetsgaranti!

Det er ikke alltid like lett å finne en veske som man kan bruke på festival uten at det blir en billig plastikkveske. Det er litt kjedelig å måtte gå med samme handlenettet som alle andre, så jeg synes man skal bruke litt penger på en veske som ser rå ut og som vekker oppmerksomhet. Det handler jo tross alt om å lage en egen stil og ikke minst se bra ut!

 

 

På mange måter må det være vesker som har mye farge eller helt svarte. Jeg liker at ting lyser opp en ellers så kjedelig og trist masse med mennesker som går med hvitt handlenett. Men siden mine antrekk på festival ofte er preget av sterke farger, så kommer jeg til å velge en vekse i en mer nøytral farge.

Mine favoritter denne sommeren er Philippa vesken fra nettbutikken getnameless.com:

Den ser sinnsykt bra ut i alle fargene, er liten nok og er laget i skikkelig skinn slik at at den ser bra ut ikke bare på Hovefestivalen, men hele sommeren. Et kupp til prisen og spesielt når du kan bruke rabattkoden

HOVEFESTIVALEN2014

og få 30$ avslag på din favoritt på nettbutikken! Rabatten gjelder alle veskene i nettbutikken!

 

Jeg synes også Hanna baggen er veldig kul og denne Lydia vesken i multicolor!  Begge funker jo kjempe bra til en denim shorts og en hvit eller sort t-skjorte.

                  

 

Hvilken veske er din favoritt? 

Ikke vær som alle andre

Jeg er opptatt av min egen stil. Ingen tvil... Det er kanskje opplagt for noen, men å ha sin egen stil vil si å ikke la seg påvirke av all "støyen" av merker som florerer. 

ikke vær som alle andre! Alle vil være et selvstendig menneske som bestemmer selv over hvilke valg man tar. Det er enklere sagt en gjort for mange, siden det er superlett å bli påvirket av andre! Og det er ingenting i veien med å bli påvirket, men jeg liker å tenke på det mer som å bli inspirert. For det er utrolig mange med kul stil! Og jeg digger å se på bloggere og få gode tips til både min egen stil og tips jeg kan dele med andre (fordi det ikke er min stil). 

Min blogg handler om å lage sin egen stil og ikke bry seg om merkevarer! Sjekk ut Nameless vesker på http://getnameless.com/ og inpsirasjonsbilder som jeg vil dele med dere. 
, Oslo

Jeg er ei jente fra sørlandet som blogger for verdens kuleste nettbutikk og designere Nameless. De lager utrolig rå vesker til veldig bra pris. Mine interesser er mote, longboarding, reise og trene.

Kategorier

hits