Blogg

Black Friday 24 timers salg!

Black Friday

Det MÅ være de fleste som handler på nettet sin favorittdag i året :D Det er en ganske ny trend i Norge og en ganske rar sådan. Det er den store handledagen i USA og er alltid fredag etter thanksgiving (som er den fjerde torsdagen i November). Hvorfor vi har den i Norge når vi ikke har Thanksgiving er jo litt spesielt må jeg si, men det betyr ikke at jeg ikke liker den! :)) Det skal være dagen for å kicke off julehandelen og det tror jeg den klarer. I Norge har startet det med at nettbutikker brukte Black Friday som en "unnskyldning" for å ha salg før jul (som jo egentlig er uhørt - salget skal jo begynne i januar!). Så jeg er vant til å handle litt på denne dagen, men i år syns jeg det var mange butikker som også hadde salg. Så da mangler det bare Thanksgiving! hehehe.

Salg på getnameless.com ...

er  også ganske uhørt, så dette Black Friday 24t salget er kun for NAMELESS sine Instagram følgere (+ dere). Ved å bruke rabattkoden BLACKFRIDAY25 får dere 25% avslag på alle ALMA modellene!! De er sykt fine og fåes i 3 forskjellige størrelser, ulike skinnkvaliteter og farger (svart  går jo til alt!).

 

MEN; Siden jeg er så glad i mine lesere så ville jeg gi dere et ekstra tilbud! NAMELESS har nemlig noen Tote vesker i ull som er helt fantastiske. De er ikke tilgjengelige i nettbutikken enda, så de kan kun bestiller på mail: post@getnameless.com

Du får da spesialpris på disse to:

Til venstre: grå/beige melert - Til høyre: militærgrønn

Begge er laget i ull med skinndetaljer (30x30cm).

 

Hvis du sender mail til NAMELESS fra og med nå til lørdag kveld får du en for kun 1500kr. (org.pris 1900kr.)! De har få på lager så vær kjapp :))

 

Ha en strålende handledag (det har ihvertfall jeg hatt -puh*)!

 

#høst #blogg #mote #trend #vesker #designer #

Helgens inspirasjon og kos

Hei og god helg til alle sammen! 

Jeg håper du koser deg med god mat, stearinlys (evt peiskos!) og litt lesing av blogginnlegg :) 

Jeg ville lage en lite kollasje av disse veskene fra getnameless.com fordi jeg er helt hekta på de flettede veskene og ville dele det med dere da :) 

 Hvis dere trykker på bildet kommer dere direkte til nettbutikken og kan kikke litt og kanskje finne ut av hvilken som er din favoritt også.

Ha en fortsatt fin dag!

 

#blogg #høst #vinter #mote #vesker #trend #nettbutikk 

 

Veske i ull fra NAMELESS

Må bare dele denne videon fra getnameless.com sin nye veske, Lydia i ull. Digger den!

Lydia veske i ull

 

Ha en strålende søndag!!

 

#blogg #video #veske #minmote #minstil #ull #nameless #fashion #trend #oslo 

Søndag er FUNdag!


Jeg trengte litt rosa fest stemning idag! Selv om det er høst og skikkelig drittvær, så liker jeg å dra frem festvesken og penkjolen. 

#blogg #fest #veske #nameless #høst 

Inspirerert av Chanel 2.55

Alle har sett eller ihvertfall hørt om Chanel 2.55 vesken. Den er ikonisk og ble først laget i 1955(!!). Det er en stund siden nå, så Nameless syns det var på tide med en ramek av vesken. Jeg kunne ikke vært mer enig, for denne er helt nyyyydelige! Modellen heter Alma (under) og er laget av digg lamme skinn. 

 

Min favoritt er denne i nude farge og kaviar struktur i skinnet:

Den er til salgs i nettbutikken til Nameless: http://getnameless.com/

 

#mote #høst #blogg #trend #fashion  

Tirsdagsfjas

Jeg er klar for en ny uke! Høres kanskje ut som at jeg starter uken på en tirsdag, men det er bare fordi jeg var på Lady GaGa konsert igår og føler at det var helg :D 

 

Ok, så her kommer litt tirsdagsfjas, som jeg kaller det idag. Et liten moodboard fra meg til dere :)

 

 

Ha en fin tirsdagskveld!! <3

 

#blogg #mote #høst #fashion #trend

28.08.2014

Det har vært så utrolig mange fine vesker i sommer og nå som høsten sniker seg innpå, så syns jeg det var på tide å ta en oppsummering av trendene. Sommerens kjendiser holdt det stort sett trygt i, og la sine store, vakre håndvesker gjøre snakker. Med unntak, selvfølgelig, av Taylor Swift, som flyttet til Tribeca og helt gjenoppfunnet seg selv, stil-messig og (tilsynelatende!) musikk-messig også. 

(Irana Shayk) 

Pandora vesken har eksistert i flere sesonger, men denne geniale gjenoppfinnelse har praktisk talt garantert at det vil være flere runder med denne modellen. Hvis du, som meg, digger denne vesken, så kan du stikke innom getnameless.com og skaffe deg Nameless sin Padme veske som er inspirert av denne vesken.

To andre sommeren 2013 trender som var merkbart fraværende fra sommeren 2014: neon og minis. De har blitt helt erstattet denne sesongen med moderate størrelser vesker i bleke, dempede toner eller rike mørke farger. Mellom alle blazerne og veldig utradisjonelle fargetoner, ville du neppe visst det var sommer i det hele tatt, hvis det ikke hadde vært for det faktum at nesten hver og en av disse kjendisene har på seg en fabelaktig designer solbriller. 

Håper du har hatt en skikkelig fin sommer og at høsten ikke kommer som en overraskelese :))

 

#sommer #høst #trend #vesker #blogger #blogg

Mandagsinpirasjon

Her en litt mandagsinspirasjon. Håper ikke det er bare jeg som har en litt "brå" start på uken og trenger noe fint å se på ;) Ha en fin uke alle sammen!

 

 

Psst... Hvis du lurer på hvor veskene er hentet fra så er det Nameless sin nettbutkk getnameless.com. Alle bildene er hentet fra pinterest kontoen  - Veldig mye fint og inspirerende!

#høst #inspirasjon #jeans #vesker #mandag 

Back to school tilbud!

Nå er de fleste tilbake på skolen eller jobb. Normalen har begynt! Jeg syns det er helt greit å være tilbake i jobb og at alle andre er det også :)

Høsten er en av mine favoritt årstider og det å begynne å ta på seg gensere, deilige kåper og vanlige sko igjen, syns jeg bare er en lettelse egentlig.

Siden høsten også betyr "tilbake på skolebenken/kontoret" for de aller fleste av oss, så har jeg fått en fantastisk avtale med NAMELESS om å gi alle mine lesere et utrolig bra tilbud (se litt lengre ned) på Madison ryggsekken!! Skinnet er mykt men samtidig slitesterkt, designet er klassisk men også veldig laidback og annerledes. Jeg rett og slett elsker denne!! Og selv om jeg ikke er student, så passer den vel så godt som erstatning for vesken når jeg skal på jobb eller bare trenger å gå rundt med en del stæsj. Det er nydelig å slippe å bli helt gåen i skulderne etter vesken (og du har begge hendene fri til andre ting enn å holde på en veske! Love it!). 

 

Madison Nameless ryggsekk

 

Jeg har her stylet den med mitt typiske "tilbake til hverdagen"- outfit. Jeans og sort genser. 

Den kommer i 3 farger:

Rabattkode

Rabatt koden dere bruker i nettbutikken er:

BACKTOSCHOOL

 

Da får dere ryggsekkene for 399$!! De koster 549$ (3380kr.) for alle andre enn dere, så det er en sykt god deal :D 399$ er 2350kr. så det er en utrolig bra pris på en skinnryggsekk :) Så 1000kr avslag hvis dere bruker backtoschool rabattkoden i nettbutikken http://getnameless.com/ 

Håper dere får (eller allerede har) en skikkelig bra start på sesongen :)

 

#høst #backtoschool #tilbaketilskolen #tilbud #rabatt #ryggsekk #mote #fashion #stil  

 

 

Striper til hverdags, striper til fest

Jeg tenker på striper og dens mange inkarnasjoner. Bredden og proporsjon, dens retning og dybde; stripen er instinktiv og dynamisk med suverene krefter for tilpasning. Striper farger det grå og nøytrale.

Og dette er ikke å si at striper er "tilbake"; de er selvfølgelig "klassiske" (og det har det vært siden Mademoiselle Chanel hyllet de franske seilerne etter som hun ble så inspirert av de over hundre år siden), men det er absolutt noe å si på det gamle ordtaket at en horisontal stripe gjør deg bredere. Jeg vil hevde at aldri et mer falsk "rykte" har oppstått i moteverden. Horisontale striper gjør en definitivt ikke bredere!

Dette har du sikkert visst lenge og hvis ikke, så er det en skikkelig god nyhet - hvis du som meg, elsker striper.

 

 

Striper til sommer og stiper høst! Ingen begrensninger :)

 

#sommer #høst #striper #mote #fashion #oliviapolermo 

 

Veske i Nude - Ny favoritt!

OOTD

Det er heldigvis fremdeles helg! Det er søndag og det er fort gjort å glemme å nyte dagen skikkelig siden de fleste skal tilbake på jobb eller skole i morgen ... Det blir blåmandag i morgen, men den blir ikke så ille hvis man bare husker å gjøre noe gøy i dag!

Jeg var innom NAMELESS og sjekket ut de nye modellene. Ble litt spontan modell for den ene vesken - Alma i fargen nude <3 LOVE! Kjempegøy helgemoro :D Da er det ikke så farlig at det er mandag i morgen;)
Style Entourage 

Dette er neste veske ut som bli solgt på NAMELESS Style Entourage, så hvis jeg var dere ville jeg meldt meg på med en gang!! På Style Entourage legges det ut utvalgte modeller som medlemmene kan forhåndskjøpe til en latterlig lav pris - før produksjon (tar ofte bare 2 uker å få vesken, men kan ta opp til 4 uker siden de må produseres på bestilling). Sykt kult konsept som jeg digger! Jeg vet ikke helt hva prisen på Alma blir siden det er så mange størrelser og skinnkvaliteter å velge mellom, men det blir ihvertfall veldig bra pris :))) 

Direkte link til Style Entourage: http://getnameless.com/pages/style-entourage

 

 #style #sommer #mote #veske #høst #blogg #stil #moteblogg

Phillip Lim inspirert veske

Tenk lett og praktisk. Tenk laptop, tablet og mobil. Tenk sminke og lommebok. Hvilken veske er det som er perfekt til dette? Jo, den nye vesken fra NAMELESS Philippa! Den kommer i to størrelser, en som 32cm og en som er 39cm. Altså en som du får plass til laptop og en som det er plass til tablet. Denne vesken er inspirert av Phillip Lim sin Pashli veske, men NAMELESS  har gjort den til sin egen og du kan kjøpe den sykt billig - helt uten logoer! 

Vesken kommer i 2 størrelser

Jeg må gå for den minste :)) Jeg har nesten alltid med meg ipaden min og trenger en fin, praktisk og holdbar veske som jeg kan ha med meg overalt. Jeg har funnet den. Endelig! Denne vesken er min drømme skinnveske  og er laget i tykt kuskinn og kommer i fargene army grønn (LOVE!), sort og navy blå. Jepp, jeg går for den grønne :) Har ingen grønne vesker så denne må jeg ha. 

NAMELESS sin Philippa veske i to størrelser. Koster kun 1250kr for medium og 1550kr for den store (frakt er inklusiv i prisen!).

Originalen som er på bildet over koster svimlende 900$ (5600kr.) og den er litt mindre enn Nameless sin medium modell.

Bilder og et veldig kult blogginnlegg om vesken og historien bak den finner du her.

Hvis du vil sjekke ut NAMELESS sine vesker, ta en kikk her på nettbutikken. Denne modellen er fra Classic kolleksjonen, men de har fått utrolig mye fint på Luxury kolleksjonen nå så det er verdt å stikke innom der også:))

 

Ha en strålende helg alle sammen!! 

 

#blogg #trend #sommer #vesker #mote 

 

 

Inspirasjon for sommeren


Alle bildene er hentet fra Nameless sin Pinterest konto :) 


#sommer #sol #inspirasjon #varme #blogg #ferie #bikini #veske

Stjel stilen til Ecclestone Søstrene

Dette er to jenter jeg syns har en utrolig kul stil, selv om den er ganske "eklektisk" til tider! hahah :D 

 

De bruker ihvertfall klassikeren Hermes Birkin titt og stadig og har den i utallige farger, varianter og størrelser. Jeg digger spreke farger - spesielt nå om sommeren - så denne gule og rosa er mine favoritter!

 

Det er de færreste som har råd til å kjøpe bare èn Hermes veske (og disse har utallige...), men designet og stilen er jo så kul så den syns jeg alle burde ha råd til det:)) Nameless sitt konsept er å selge de kuleste designer veskene til en sykt bra pris - helt uten logoer og emblemer - slik at alle fritt kan bestemme hva slags stil man vil uten å måtte ty til kopi varer. Disse Hermes-esque veskene er fra Classic kolleksjonen og koster kun 1200kr inkl. frakt!

 

Tamara Ecclestone med sin knallgule Hermes veske. Kjøp din skinnveske fra Nameless til kun kr.1200.

 

Petra med rosa krokodille skinn veske. Den rosa skinnvesken fra Nameless er laget av kuskinn og koster kun 1200kr. inkl. frakt.

 

#sommer #stil #blogg #mote #hermes #style 

 

 

Mine 3 favoritt vesker for høstsesongen

Jepp - Jeg har faktisk funnet ut hvilke vesker som er favorittene mine for høst sesongen! Det oser av høste nyheter i butikkene allerede, men det er alt for varmt (heldigvis!) til å begynne å gå med høstklær. Det er går nok helt sikkert ikke like  bra med salget i de butikkene i Norge som har hatt (og fremdeles har en) magisk sommer.

For min del så blir jeg alltid litt ekstra kjøpelysten i slutten av juli/begynnelsen av august når nyhetene fyller butikkene. Det som er så fint med vesker er at de ikke varmer eller avkjøler deg! heheh:)) Så nyheter på vesker blir uansett tatt godt imot av meg på grunn av de aldri er sesong/vær avhengig. Det er bare å velge riktige farger, så har man et nytt look. Love it!

3 favoritter veskerSykt fin og STOR veske fra Nameless! Digger den så.... Den er laget av supermykt saueskinn og er i en magisk grå farge, som koster kun 3700kr. inkl. frakt:) Me love <3

 
Dette er en skikkelig kul og avslappet skinnveske som likevel spriter opp et kjipt antrekk! Nok en flettet veske og jeg digger alle sammen ;) Koster kun kr. 3400 inkl.frakt.

 
Nameless har denne skinnvesken i de klassiske fargene som sort og beige, men jeg falt virkelig for Jenna i denne flaske grønne fargen med "nude" farget detaljer til kr.3400 inkl frakt. Denne trend vesken tror jeg vil bli en stor hit for høsten!

 

Har du begynt å tenke på høstsesongen allerede? :) Hva er dine favoritter så langt eventuelt?

 

#blogg #mote #vesker #stil #høstsesongen #fashion #trend   

 

 

Stjel stilen til Charlize Theron

Jeg beundrer Charlize Theron både som person og stilikon. Hun har den tidløse elegante hverdagsstilen som jeg tror de aller fleste ønsker å få!

 

Stjel stilen

Jeg fant dette bildet av Charlize og det er virkelig et utrolig bra eksempel på hennes enkle hverdagsstil som likevel oser selvtilitt og eleganse. 

Jeg falt totalt for vesken! Det er en Bottega veske som koster 3900 USD (altså 24.000kr....), men til en brøkdel av prisen har de den hos nettbutikken getnameless.com! Der koster den bare 3700kr. :D Sykt mykt skinn i en utrolig bra kvalitet. Den er håndlaget, så tenk på hvor mange timer de må bruke på å flette den... Dette er bare en veske jeg MÅ ha!! Nameless har fått inn utrolig mange andre fine modeller på nettbutikken de siste dagene nå, så jeg må finne ut hvilke to (eller tre...?) jeg liker best og kjøpe de :)))

En sort blazer er noe de fleste har og med en enkel grå t-skjorte så er dette en utrolig lett look å få! Du kan lett velge en jeans istedenfor den sorte buksen nå om sommeren og jeg velger heller en lysere veske også til sesongen.

 Fant denne veldig fine blazeren fra H&M:

 

#blogg #outfit #ootd #trend #stjelstilen #charlizetheron #kjendis #mote #veske #skinnveske

Sommer stilen

Sommeren er godt igang! Hva driver dere med og hvor befinner dere dere?? 

Jeg er sitter i dette øyeblikk på en strand - på en øy - med 30 grader i vannet :D Da er det bare å gjette!! ;))

 

Strand looken min

Dette har jeg med meg/på meg på stranden:

 
Blondeshorts fra H&M kr.199 (jeg har en som er mer "blondete", men den fant jeg ikke igjen online!), Hvit bikini fra Lindex, rosa flettet skinnveske fra Nameless (ny modell!!!) kr.3388, sandaler fra Zara som jeg fant på flyplassen kr.129 og RayBans :)

 

Jeg liker det enkelt og komfertabelt på stranden/ferie. Ikke så mye fuss. Jeg er ikke noe "dolle" -jente og spesielt på ferie! :) Men jeg velger alltid noen få farger jeg fokuserer på (jepp... har blitt flink til  å pakke;) ). Og iår er det rosa, hvitt og blått - Blått er derimot ikke endel av denne strand outfiten.

Nameless har kommet med to sykt fine nye modeller og jeg har selvfølgelig gått til anskaffelse av denne rosa flettete skinnvesken som heter Erin :) Helt nydelig og mykt sauseskinn og jeg syns den passer veldig fint som "carry-on" eller strandveske (helst når man har tilgang på strandstol ;) ). Mer info kommer i et eget blogginnlegg.

 

Hvit bikini

Jeg prøver meg på hvit bikini som ikke går så bra... hahaha! Jeg har hatt det før og visste jo hvordan det kom til å gå, men jeg håpte at jeg ville være flinkere i år ;) Trusen er for det første gjennomsiktig - selv om det er to lag - og så blir den veldig fort farget av fra andre ting (tørkesnoren f.eks!). Noen som har funnet en bra hvit bikini?

#sommer #ferie #outfit #ootd #Blogg #bikini #mote #stil 

Mine favoritt bloggere!

Jeg leser veldig mange blogger. I tillegg til alle mine venner her sin blogger, så det noen større bloggere som jeg bare digger. 
 

Mine favoritt bloggere:

 1. http://sincerelyjules.com - Helt nydelig stil og reiser veldig mye 
 2. http://itscamilleco.com - fashion, fashion, fashion 
 3. http://purseblog.com - Vesker!
 4. http://garypeppergirl.com/ - nydelige bilder...
 5.  http://safraonfashion.com/  - veldig kule inspirasjonsbilder
 6. http://www.manrepeller.com/ - Alle kjenner nok til denne! Annerledes og morsom dame
 7. http://www.breakmystyle.com/ - outfits og reiser 

 

Hvilke er dine favorittblogger? Jeg er alltid interessert i å finne nye spennenende og inspirerende blogger :D 

 

#blogg #hverdag #favoritt #mote #stil #fashion #sommer 

 

 

Havets farger

Som jeg lengter til havet! Bading, snorkling, dykking... sand og vann er to av mine favoritt ting:))

Jeg ble selvfølgelig da inspirert av min lengting til å lage en collage med mine favoritt farger av havet - i vesker! 

Hvilken farge er din favoritt?

 


Jeg syns den turkise fargen på havet er fantastisk... det er bare så utrolig inbydende å hoppe i det! Så min favoritt er (kanskje ikke så overraskende..) den turkise Nameless designer vesken til venstre:) 

 

Mangler bare de tropiske fiskene ;))

 

Håper du har en strålende sommer så langt!! Vi har heldigvis lenge igjen av sommeren så det er bare å fortsette å nyte og kanskje planlegge ferie :)

 

Jeg oppdaget forresten en kjempefin blogg som jeg syns dere burde sjekke ut! Den heter annabolgen og hun skriver om trening og en sunn livsstil - Veldig inspirerende og veldig gode forklaringer på treningsrutiner :))

 

#sommer #havet #blogg #mote #skinnveske #designer #tropisk #hverdag

DIY - Do it your self!

Studs på Hanna veske

Jeg fikk noen sykt kule bilder av Nameless av at de har satt inn studs (nagler) Hanna vesken i grått! Den ser dødskul ut så jeg ville bare dele noen bilder med dere og kanskje litt inspirasjon(??) til å gjøre det selv:) 

Nameless kommer med både video og studs-pakker som man snart kan kjøpe i nettbutikken deres så det gleder jeg meg veldig til!!

 

Både fargen og naglene blir tilgjengelig på Nameless nettbutikken om ikke så lenge :)

Hva syns dere?? 

#sommer #vesker #nagler #blogg #mote #moteblogg #diy 

De 3 beste reiseveskene!

Sommeren er her! YEY!!! Ikke bare er det ferie, men været i Oslo (ihvertfall) har vært helt amazing - selv om det er litt kaldere idag, så det sommer, sol og snart skal jeg ut å reise :) Jeg tenkte derfor at jeg skulle lage en oversikt over de beste reiseveskene.

 

Weekend baggenDenne er syns jeg er utrolig praktisk å ha med seg på helgetur når du ikke skal ha med deg så mye. Denne weekend baggen heter Elle og koster kun 1035kr.! Den har en veldig praktisk skulderstrop når det blir for tungt og slitsomt å holde vesken.

 

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

Håndbagasjen


Denne vesken fra Nameless heter Philippa og er sykt fin!! Digger den og den er helt perfekt å bruke som håndbagasje når du skal ut og fly. Vesken er selvfølgelig laget i ekte skinn og koster bare 1220kr. :) Denne vesken har også skulderstrop.

 

"The All arounder"


Skinnvesken Cathrine får du i utrolig mange farger, men dette er min sommerfavoritt! En herlig turkis reiseveske som passer til mine klær for sommeren:) Veldig grei veske å ta med seg overalt til den nette sum av 1035kr på http://getnameless.com/ :)

 

#sommer #ferie #veske #skinnveske #mote #trend #bagasje #blog

Stjel stilen til Miley Cyrus

Okey, Miley er kanskje ikke den som er mest kjent for sin klærne sine men heller hennes mangel på klær! Uansett så har jenta endel kule ting som jeg syns er verdt å dele med dere :)

Miley og Chanel

Så akkurat denne innlegget på bloggen Stylista der de skrev om Chanel vesken Boy Flap. Sykt kul og sykt dyr. Itillegg til at den koster rundt 23.000kr er det laaaaang venteliste og generelt vanskelig å få tak i. Derfor har jeg valgt å skrive et "steal her style" (eller "stjel stilen" om du vil) innlegg!

Jeg DIGGER at hun bruker vesken til et så laid back antrekk!

 

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

 
Enkel sort kjole, Lucy skinnveske i sort og hvitt fra Nameless og rutete skjorte jeg fant på en herrenettbutikk :)

 

Steal her style  

Det er mange måter å bruke en veske på og når du kan kjøpe den til en brøkdel av prisen (også er den i utrolig god kvalitet likevel!), så er det enklere - syns jeg - å eksperimentere med bruk og i ulike settinger. Sånn som Miley gjør :D  Og det er det som er kult med Nameless, nemlig at det er vesker som ser rå ut og som du tørr å bruke! Akkurat slik som kjendisene hvis du vil ;) 

 

#mileycyrus #blogg #stjelstilen #mote #fashion #stil #chanel 


 

Bortskjemte jenter??

Den nye "trenden"

Jeg leste innlegget i dagbladet i dag om jenter på 14-15 års alderen i Drammen som kjøper sykt dyre designer vesker og jeg ble sjokkert! Jeg har jo sett unge jenter med designervesker på vestkanten, men jeg syns det er en skikkelig uting at de bruker pengene på så dyre ting!! Om disse jente bare er bortskjemte eller kun bruker egne penger (tjent eller komf), det vet jeg ikke - Men jeg håper på det siste.

Dette bildet er hentet fra artikkelen og viser jenter med dyre merker som Moschino,  limited edition Louis Vuitton og Campomaggi.

Jeg er helt med på å at man har lyst på kule ting og at hvis man har fått masse penger til komfen så vil man bruke det på designer vesker og plagg.  Men det jeg ikke skjønner er at de ikke ser verdien i å glede seg til å TJENE disse pengene og spare til det man har lyst på! Når disse jentene blir 40, 50 og 60år - hva skal de unne seg? De har allerede vært verden rundt og kjøpt alle designer veskene de kunne drømt om. Jeg har alltid vært veldig interessert i mote, men da jeg komfirmerte meg ønsket jeg meg bunad - og det fikk jeg. Et plagg man har, bruker og verdsetter resten av livet. De ekstra pengene jeg fikk gikk rett på sparekontoen faktisk. Jeg syns det er litt bekymringsfullt at det er så mange bortskjemte ungdom som bare får og får. Akkurat i denne artikkelen så sier de at de brukte egne penger, men jeg vet om veldig mange som får alt det de ønsker av foreldrene (selv når foreldrene egentlig ikke har råd - men det er en helt annet innlegg!).

 

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

Affordable fashion

Personlig liker jeg å kjøpe èn dyr ting i året, og ellers kjøpe mye rimeligere vesker og klær! Jeg er jo hekta på mote, så det hadde ikke tatt seg for meg å kjøpe dyrt hele tiden akkurat :))) Men jeg kjøper ALDRI plastikk vesker eller plagg med acryl (hater den følelsen inntil kroppen...). Det er utrolig mye bra og rimelig!! Jeg er stor fan av Zara og selvfølgelig veskene fra Nameless (som kun har skinnvesker - yes!:)) )

Jeg har derfor laget et styleboard med mine "affordable fashion"  favoritter som er rimelig og ikke minst veldig BRA:)
Stripete kjole i økologisk bomull fra Zara kr.179, sandaler fra Kat Maconi kr.1525 (på salg på Zalando.no), rosa skinnveske fra Nameless kr.1190, solbriller fra Le Specs kr.649  og neglelakk fra H&M kr. 29,50  

 

Jeg vil heller kjøpe vesker oftere, enn å kjøpe èn sykt dyr veske på kredittkortet (eller penger fra sparekontoen) en gang iblandt. Og så er ikke jeg 14 og får penger av mamma og pappa...

Hva mener dere? 

 

#blogg #fashion #bramote #mote #nameless #vesker #skinnvesker #sommer #sommerstil #sommerkjole #hverdag

Ultimate stilguiden sommer 2014

Jeg gleder meg over at det er sommer og det håper jeg dere også gjør! I Oslo har det vært nydelig vær en måned nå så jeg føler meg skikkelig heldig som bor her :) 

Idag har jeg laget et par styleboards over sommeren 2014 trendene! Jeg har valgt ut mine to favoritter - Jeans og blomster.

 

 

Mine favoritt trender for sommeren 2014 

Jeg tar alltid med en farge hvis jeg kan, men velger heller en sprek farge på en veske, sko og belter enn selve antrekket. Sesongens trend syns jeg mer tydelig enn det den har vært de siste 4 årene. Det hele har glidd litt inn i hverandre og jeg syns det har vært vanskelig å skille år fra år basert på trendene. Men i år syns jeg det er bedre! Det er mer klart hva som er årets trend enn det det har vært tidligere, selv om det alltid er rom for å "utvide" den. Mine favoritter i år er blomster trenden (dere har sikker lagt merke til alle de søte kjolene på H&M og Zara!) og denim trenden (helantrekk med denim eller kun jeans/ola jakke). 

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

Dette er en stil som passer hele året, men som jeg syns passer sykt godt til den vanligvis noe kjølige sommeren her i nord:) Hullete jeans har vart en stund, men collage genseren med quotes eller trykk er på god vei inn i trendbildet. Med en clutch er antrekket komplett :)

 

De herlige blomstermotivene gir meg skikkelig sommer følelse! Den lange sommerkjolen fra Vivienne Westwood passer perfekt med "The hottest designer bag 2014" oransje skinnvesken fra Nameless og med et smalt belte også i oransje, blir looken perfekt:)

 

Hva er din favoritt sommer 2014 trend?? Det er mange å velge mellom :)

 

#sommer #trend #stil #mote #sommer2014 #blogg #ferie #bilder #styleboard 

Vinneren av Nameless er...

Anette!

Hun vant med dette herlige styleboardet:

Hun har stylet antrekket sitt med Nameless skinnvesken Philippa sort, i en veldig bra balansert antrekk med rutete skjorte og høye sko! Digger det :D 


Tusen takk til de som deltok i konkurransen og en spesiell takk til deg, Anette :) Send meg en melding så videresender jeg kontaktinformasjonen din til Nameless.

 

#konkurranse #style #styleboard #outfit #skinnveske #veske #blogg #vinner 
 

Juni - Endelig er det sommer!

Jeg er gira på sommeren!! Endelig er den her - JUNI - som jeg har ventet så lenge på:)) Det er en helt herlig følelse å våkne opp til årets aller første sommerdag. Jeg vet at det i år - som er helt unikt i norsk sammenheng - så føles det ut som at har vært sommer allerede i 3 uker. Eller det vil si her i sør-Norge, rettere bestemt i Oslo hvor jeg bor, har det vært sommer allerede i 3 uker. Temperaturen har økt sakte med sikkert i en måned og det er har vært en helt fantastisk deilig og lang start på sommeren! LOVE IT!

 

 

Ville egentlig bare dele min glede av det er sommer og sol etter det litt deprimerende (men veldig viktige) innlegget mitt i går om uetisk produksjon blant dyre merker. 

Jeg håper dere har hatt og fremdeles har, en helt nydelig søndag!!:)

 

  

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

Jeg syns denne herlige gulfargen på skinnvesken fra Nameless viser hvordan jeg føler meg i dag :)

#sommer #juni #fun #sol #blogg #veske #hverdag #ferie

Gucci og Versace er blant verstingene

Uetisk prduksjon blandt luksusmerker

Jeg kom over denne utrolige artikkelen i Dagblandet angående arbeidsforhold blandt klesproduksjonen i verden. Det viser seg at Gucci og Versaci er blant verstingene når det kommer til arbeidsforhold! Mange vil si at det er ganske overraskende at noen merker som tjener så SYKT bra på plaggene sine, ikke sørger for at de ansatte tjener nok til livets opphold (og vel så det når du vet at det du lager er forkasetlig dyrt). Jeg syns det er utrolig fratøtende og grusomt å tenke på og er veldig glad for at jeg ikke eier noe av Gucci eller Versace! Dyrt og forferdelig uetisk produksjon er det verste!!

 

Bildet er tatt etter bygningen i Bangladesh kollapset i 2013 der 900 mennesker døde.

Artikkelen kan du lese her

Hva syns du om at dyre merker misbruker mennesker de lager sine produkter?

#blogg #hverdag #uetisk #versace #gucci #fashion #klesproduksjon #mote #klær #merker

Den perfekte skolevesken

Jeg har funnet den ultimate skolevesken!

Selv om skolesesongen er på hell, så ville jeg dele min nye erfaring med denne Hanna skinnvesken som jeg syns er den perfekte skolevesken. Min Macbook Air 13" smetter elegant nedi og det likevel masse plass igjen til notatbok, penner, en liten bok, lommebok og mobilen min. Og det beste er at den kommer i såååå mange forskjellige farger!! Digger det :)) 

Min favoritt er denne i lavendell - som jeg tror jeg min nye sommerfarge (elsker den!):

Hva syns du? 

Det eneste som mangler er en skulderstropp... det er litt kjipt hvis jeg må gå langt (selvom det blir mye trikk eller sykkel på meg). Men da syns jeg Emma skinnvesken med skulderstropp er et veldig bra alternativ. 


Jeg ville gått for den beige i midten nå og en sort til høsten:)  Siden jeg blogger for nettbutikken getnameless.com så liker jeg å bytte veske ofte og for min del så er jeg litt "obsessed" med å ha den perfekte vesken til akkurat DET antrekket som jeg går med. Haha... :) Liker vesker for å si det sånn!

Hva syns du den perfekte skolevesken må kunne innholde? 

Mine utvalgte vesker for sesongen!

Mine favoritter fra Nameless

Som dere kanskje vet (det står på profil informasjonen min) så blogger jeg for nettbutikken getnameless.com - itillegg til å blogge om helt andre ting. Jeg har vært så heldig å fått mine personlige favoritter fra Nameless på min egen siden på nettbutikken! :)) Det er utrolig kult og vil derfor dele det med dere :)

Her er et screen shot av hvordan det ser ut på forsiden:

Tuva's picks er altså en side med mine favoritter (yey!!), men de har fått noen utrolig kule nyheter nå så det blir kanskje en tilføyelse av veske snart ... hehe :)

 Dette er noen av mine favoritter og utvalgte vesker for sesongen: 

Det kommer nok en oppdatert liste nå som vi nærmer oss sommeren (med stormskritt!!) så gjerne kikk innom og se etter den :) 

 

 

Style og vinn veske!

Jeg er helt gira på denne konkurransen, så må bare minne minne kjære lesere om å sende inn forslag på styling av en Nameless skinnveske :) 

Her er reglene en gang til for de som ikke fikk med seg blogginnlegget mitt i begynnelsen av mai:

 1. Gå inn på getnameless.com
 2. Velg din favorittveske fra Basic kolleksjonen og kopier bildet
 3. Lag styleboard slik du ville stylet et outfit med din favorittveske og link bildet til produktsiden på getnameless.
 4. Lag en bloggpost med som heter: getnameless.com styleboard - Drømmevesken
 5. Legg igjen linken til ditt innlegg i kommentarfeltet under
 6. Vinneren trekkes 31.mai!

ps. Jo flere bilder, jo større sjanse for å vinne!

Jeg har laget et til forslag som dere kan bruke til inspirasjon :)  Gleder meg så til å se alle forslagene med din favoritt skinnveske fra Nameless!!
Vesken jeg har brukt er en skinnvesken Hanna modell i nydelig lavendell farge - Helt perfekt for sommeren. Denim jakken of kjolen er fra my-wardobe og skoene er fra the Outnet.

 

 

Drømmer meg vekk til sand og hav!

Saltvann...

Nå kribler det i kroppen etter å dra på ferie!! Jeg elsker havet og spesielt i kombinasjon med sand og en parasoll ikke langt unna :D 

Klarer ikke helt å skrive noe fornuftig, men laget bildet under :) 

Jeg ser for meg Thailand med de endeløse strendene og det turkise havet... åh! Det er så fantastisk der!! Må tilbake snart.

Det perfekte beach looket

Og hva skal man så gå med på denne fantastiske stranden? Jo det har jeg svaret på! heheh :) Mitt drømme strand-outfit må inneholde en herlig sommerkjole (eller som her jumpsuit!), søte (og behagelige) sandaler og den perfekte skinnvesken fra Nameless (jeg måååå ha med meg mobilen, lader og lommebok over alt ;) Hekta!). Jumpsuiten er fra Mara Hoffmann og du får kjøpt den på her, vesken heter Lydia og er en crossbody skinnveske fra Nameless og  sandalene fra Birkenstock som fremdeles er like populære (fås kjøpt overalt!). 
Hva syns du om mitt beach look? :)) 

3 antrekk til sommeren

Sommerantrekk i Oslo 

I oslo er det nydelig sommer vær og jeg nyyyyter det selvfølgelig! Men likevel drømmer jeg meg litt vekk til den "faktiske" sommeren... hehe... håper bare det blir like fint da! 

 Koser meg med å lage styleboards (oh! Må minne om konkurransen min - Se tidligere innlegg og vinn skinnveske fra getnameless.com!) og har laget disse tre ulike sommer outfitene :)

 

Skikkelig laidback stil - Elsker shorts og t-sjorte om sommeren og med denne nydelige rosa skinnvesken så er looken perfekt!

Jeg syns bare denne kjolen var så nydelig! Vet dessverre ikke hvor den er fra... snufs...

 


Litt mer fest-stemning til kvelden ute på middag eller byen :) Solbrillene og skoene vet jeg de har på my-wardrobe.com og den sorte skinnvesken er fra getnameless.com. Kjolen vet jeg dessverre ikke!!

Jeg håper alle har hatt en fantastisk 17.mai helg og at det var like fint vær der du var som hos meg :)

 

 

Ja vi elsker, MUSIKK!Jeg har fått helt dilla på Housemusikk for tiden. Det er et eller annet rolig over alle de instrumentene og en rolig stemme som danner en sang. Jeg fikk tipset om at de hos Nameless skal begynne å lage en egen musikk playlist med de beste sangene fra kontoret som de kaller NAMELESS Music. 

Jeg hørte akkurat igjennom den, og denne playlisten er heeeeeelt sinnsykt tøff! Min favoritt er U2 remixen som er spor nummer 3 helt utrolig fin, spesielt når han Bono synger med sånn mørk stemme.

Sett inn hodetelefonen og bare hør, det er helt fantastisk!

#musikk #blogg #onsdag #mai #17mai #fest #mote #nameless #playlist #housemusikk #hverdag #chill

  

Sunday is a FUNday!

Hekta på styleboards for getnameless.com konkurransen 

Jeg er helt hekta på styleboards etter at jeg la ut konkurransen om at du kan vinne en Nameless veske! Siden jeg er i skikkelig godt humør i dag - til tross for det er mandag i morgen (ukens verste dag!), så har jeg laget dette styleboardet som reflekterer litt over mine "følelser" i dag ;))  Falt helt for denne nye vesken fra getnameless.com som heter Kate.

Red is king :) 

 

 

Style og vinn veske!

Jeg har vært så utrolig heldig å ha fått to gratisveske verdikoder fra nettbutikken getnameless.com som jeg gjerne vil dele med en heldig leser, derfor vil jeg arrangere en liten stylingkonkurranse!

Her er reglene for hvordan du vinner din drømmeveske fra getnameless.com:

 1. Gå inn på getnameless.com
 2. Velg din favorittveske fra Basic kolleksjonen og kopier bildet
 3. Lag styleboard slik du ville stylet et outfit med din favorittveske og link bildet til produktsiden på getnameless.
 4. Lag en bloggpost med som heter: getnameless.com styleboard - Drømmevesken
 5. Legg igjen linken til ditt innlegg i kommentarfeltet under
 6. Vinneren trekkes 31.mai!

ps. Jo flere bilder, jo større sjanse for å vinne!

Vinneren vil også få muligheten til å legge til innlegg på bloggen til getnameless.com og dermed nå et internasjonal publikum:))) 

Her er mitt forslag! Lykke til:))

getNameless.com konkurranse update! 

Det har vært noen utrolig bra forslag på getnameless styleboard - Drømmevesken. 

Et av Anette sine forslag:
Et av Vilde sine forslag:
 

Konkurransen varer helt til 31.mai så send inn ditt forslag idag! :) 

Den perfekte bloggemusikken!

Jeg virkelig eeeeelsker musikk! Jeg har brukt soundcloud lenge som er et gratis musikk program. Der legger dj'er og musikere ut låter og remixer. Kjente artister legger også ut sanger (Kanye West f.eks). Jeg finner så utrolig mye fett!! 
Getnameless har laget en Soundcloud konto der jeg også har lagt til mine favoritter og dette er en av mine spillelister :)

 

 

 

 

Blåmandag

Det er den dagen i uken igjen. Mandag... Sukk... På mandager gleder jeg meg bare til tirsdag, onsdag, torsdag og så endelig FREDAG! Som et plaster på mandags-såret liker jeg å surfe på nettet etter godsaker og smelle sammen en outfit collage. Og idag er den BLÅ :) Heldigvis elsker jeg alt som er blått så det passer veldig fint for dagen.

 

Nå er det bare å glede seg til i morgen for da er jo blåmandagen heldigvis over og alle de andre fine fargene kommer til :)

 

 

3 Grunner til å velge Rosa i sommer.

Du har masse svarte klær og klassiske svarte sko og bagger, en hva sier det egentlig om deg?

Av og til handler det om å tørre og være annerledes, og ingenting sier mer pang når du går ned gata som noe skikkelig ROSA!

Jeg har skikkelig forelsket meg i de rocka baggene på getnameless.com. De er dødsfine og de har både store og små bagger, hvor noen også har rocka studs i. Utrolig kult!

Hvorfor velge rosa?

1. Du har faktisk tatt et valg, og det sier noe om at du er en utfordrer og bryr deg ikke om hva alle andre gjør.

2. Du blir lagt merke til uansett hvor du går. Setter du baggen ned ved siden av bordet på restaurant så blir folk sittende å se på den. Jeg har fått flere komplimenter når jeg har rosa veske enn svart.

3.Du bygger din egen stil. Livet handler ikke om å være som alle andre, men å være seg selv. Da må man ta valg, og være annerledes. Rosa utsråler feminitet og makt. Du blir rett og slett tøffere.

 

Utrolig kult!

Vesker med oppmerksomhetsgaranti!

Det er ikke alltid like lett å finne en veske som man kan bruke på festival uten at det blir en billig plastikkveske. Det er litt kjedelig å måtte gå med samme handlenettet som alle andre, så jeg synes man skal bruke litt penger på en veske som ser rå ut og som vekker oppmerksomhet. Det handler jo tross alt om å lage en egen stil og ikke minst se bra ut!

 

 

På mange måter må det være vesker som har mye farge eller helt svarte. Jeg liker at ting lyser opp en ellers så kjedelig og trist masse med mennesker som går med hvitt handlenett. Men siden mine antrekk på festival ofte er preget av sterke farger, så kommer jeg til å velge en vekse i en mer nøytral farge.

Mine favoritter denne sommeren er Philippa vesken fra nettbutikken getnameless.com:

Den ser sinnsykt bra ut i alle fargene, er liten nok og er laget i skikkelig skinn slik at at den ser bra ut ikke bare på Hovefestivalen, men hele sommeren. Et kupp til prisen og spesielt når du kan bruke rabattkoden

HOVEFESTIVALEN2014

og få 30$ avslag på din favoritt på nettbutikken! Rabatten gjelder alle veskene i nettbutikken!

 

Jeg synes også Hanna baggen er veldig kul og denne Lydia vesken i multicolor!  Begge funker jo kjempe bra til en denim shorts og en hvit eller sort t-skjorte.

                  

 

Hvilken veske er din favoritt? 

Ikke vær som alle andre

Jeg er opptatt av min egen stil. Ingen tvil... Det er kanskje opplagt for noen, men å ha sin egen stil vil si å ikke la seg påvirke av all "støyen" av merker som florerer. 

ikke vær som alle andre! Alle vil være et selvstendig menneske som bestemmer selv over hvilke valg man tar. Det er enklere sagt en gjort for mange, siden det er superlett å bli påvirket av andre! Og det er ingenting i veien med å bli påvirket, men jeg liker å tenke på det mer som å bli inspirert. For det er utrolig mange med kul stil! Og jeg digger å se på bloggere og få gode tips til både min egen stil og tips jeg kan dele med andre (fordi det ikke er min stil). 

Min blogg handler om å lage sin egen stil og ikke bry seg om merkevarer! Sjekk ut Nameless vesker på http://getnameless.com/ og inpsirasjonsbilder som jeg vil dele med dere. 
, Oslo

Jeg er ei jente fra sørlandet som blogger for verdens kuleste nettbutikk og designere Nameless. De lager utrolig rå vesker til veldig bra pris. Mine interesser er mote, longboarding, reise og trene.

Kategorier

hits