28.08.2014

Det har vært så utrolig mange fine vesker i sommer og nå som høsten sniker seg innpå, så syns jeg det var på tide å ta en oppsummering av trendene. Sommerens kjendiser holdt det stort sett trygt i, og la sine store, vakre håndvesker gjøre snakker. Med unntak, selvfølgelig, av Taylor Swift, som flyttet til Tribeca og helt gjenoppfunnet seg selv, stil-messig og (tilsynelatende!) musikk-messig også. 

(Irana Shayk) 

Pandora vesken har eksistert i flere sesonger, men denne geniale gjenoppfinnelse har praktisk talt garantert at det vil være flere runder med denne modellen. Hvis du, som meg, digger denne vesken, så kan du stikke innom getnameless.com og skaffe deg Nameless sin Padme veske som er inspirert av denne vesken.

To andre sommeren 2013 trender som var merkbart fraværende fra sommeren 2014: neon og minis. De har blitt helt erstattet denne sesongen med moderate størrelser vesker i bleke, dempede toner eller rike mørke farger. Mellom alle blazerne og veldig utradisjonelle fargetoner, ville du neppe visst det var sommer i det hele tatt, hvis det ikke hadde vært for det faktum at nesten hver og en av disse kjendisene har på seg en fabelaktig designer solbriller. 

Håper du har hatt en skikkelig fin sommer og at høsten ikke kommer som en overraskelese :))

 

#sommer #høst #trend #vesker #blogger #blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

, Oslo

Jeg er ei jente fra sørlandet som blogger for verdens kuleste nettbutikk og designere Nameless. De lager utrolig rå vesker til veldig bra pris. Mine interesser er mote, longboarding, reise og trene.

Kategorier

hits