Back to school tilbud!

Nå er de fleste tilbake på skolen eller jobb. Normalen har begynt! Jeg syns det er helt greit å være tilbake i jobb og at alle andre er det også :)

Høsten er en av mine favoritt årstider og det å begynne å ta på seg gensere, deilige kåper og vanlige sko igjen, syns jeg bare er en lettelse egentlig.

Siden høsten også betyr "tilbake på skolebenken/kontoret" for de aller fleste av oss, så har jeg fått en fantastisk avtale med NAMELESS om å gi alle mine lesere et utrolig bra tilbud (se litt lengre ned) på Madison ryggsekken!! Skinnet er mykt men samtidig slitesterkt, designet er klassisk men også veldig laidback og annerledes. Jeg rett og slett elsker denne!! Og selv om jeg ikke er student, så passer den vel så godt som erstatning for vesken når jeg skal på jobb eller bare trenger å gå rundt med en del stæsj. Det er nydelig å slippe å bli helt gåen i skulderne etter vesken (og du har begge hendene fri til andre ting enn å holde på en veske! Love it!). 

 

Madison Nameless ryggsekk

 

Jeg har her stylet den med mitt typiske "tilbake til hverdagen"- outfit. Jeans og sort genser. 

Den kommer i 3 farger:

Rabattkode

Rabatt koden dere bruker i nettbutikken er:

BACKTOSCHOOL

 

Da får dere ryggsekkene for 399$!! De koster 549$ (3380kr.) for alle andre enn dere, så det er en sykt god deal :D 399$ er 2350kr. så det er en utrolig bra pris på en skinnryggsekk :) Så 1000kr avslag hvis dere bruker backtoschool rabattkoden i nettbutikken http://getnameless.com/ 

Håper dere får (eller allerede har) en skikkelig bra start på sesongen :)

 

#høst #backtoschool #tilbaketilskolen #tilbud #rabatt #ryggsekk #mote #fashion #stil  

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

, Oslo

Jeg er ei jente fra sørlandet som blogger for verdens kuleste nettbutikk og designere Nameless. De lager utrolig rå vesker til veldig bra pris. Mine interesser er mote, longboarding, reise og trene.

Kategorier

hits