Phillip Lim inspirert veske

Tenk lett og praktisk. Tenk laptop, tablet og mobil. Tenk sminke og lommebok. Hvilken veske er det som er perfekt til dette? Jo, den nye vesken fra NAMELESS Philippa! Den kommer i to størrelser, en som 32cm og en som er 39cm. Altså en som du får plass til laptop og en som det er plass til tablet. Denne vesken er inspirert av Phillip Lim sin Pashli veske, men NAMELESS  har gjort den til sin egen og du kan kjøpe den sykt billig - helt uten logoer! 

Vesken kommer i 2 størrelser

Jeg må gå for den minste :)) Jeg har nesten alltid med meg ipaden min og trenger en fin, praktisk og holdbar veske som jeg kan ha med meg overalt. Jeg har funnet den. Endelig! Denne vesken er min drømme skinnveske  og er laget i tykt kuskinn og kommer i fargene army grønn (LOVE!), sort og navy blå. Jepp, jeg går for den grønne :) Har ingen grønne vesker så denne må jeg ha. 

NAMELESS sin Philippa veske i to størrelser. Koster kun 1250kr for medium og 1550kr for den store (frakt er inklusiv i prisen!).

Originalen som er på bildet over koster svimlende 900$ (5600kr.) og den er litt mindre enn Nameless sin medium modell.

Bilder og et veldig kult blogginnlegg om vesken og historien bak den finner du her.

Hvis du vil sjekke ut NAMELESS sine vesker, ta en kikk her på nettbutikken. Denne modellen er fra Classic kolleksjonen, men de har fått utrolig mye fint på Luxury kolleksjonen nå så det er verdt å stikke innom der også:))

 

Ha en strålende helg alle sammen!! 

 

#blogg #trend #sommer #vesker #mote 

 

 

3 kommentarer

siljejohannessen

01.08.2014 kl.08:23

Den var veldig stilig =) men er det ikke sjans å havne i bråk for kopiering?

Tuva getnameless

01.08.2014 kl.08:33

siljejohannessen: Hei Silje! Det er ikke sjans for å havne i bråk nei :) Vesken er ikke en kopi, men inspirert. Og så lenge "kopien" ikke inneholder merket til "originalen" (nei, det finnes ingen virkelig original lenger), så er det lov:) Alle de store motehusene kopierer direkte fra catwalken og setter sine egne merker på. Bare se på Zara, Topshop og H&M! De er konge på å kopiere. Nameless setter ikke logo på sine vesker engang, så de er enda lengre fra å kopiere slik som Micheal Kors f.eks gjør (han har kopiert ALT av vesker han har fra Valentino).

Takk for kommentaren:) Du begynner helt sikkert å legge merke til det nå at alt er en kopi av en kopi av en kopi... osv.. hehehe

siljejohannessen

01.08.2014 kl.08:43

Ja når du sier det har jeg faktisk lagt merke til det. Men vært noe usikker ang. hvor grensa går fra inspirert til kopi. Takk for svar =)

Tuva getnameless

01.08.2014 kl.08:59

siljejohannessen: Bare hyggelig, Silje :) Ha en fin helg!

Skriv en ny kommentar

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

, Oslo

Jeg er ei jente fra sørlandet som blogger for verdens kuleste nettbutikk og designere Nameless. De lager utrolig rå vesker til veldig bra pris. Mine interesser er mote, longboarding, reise og trene.

Kategorier

hits