Gucci og Versace er blant verstingene

Uetisk prduksjon blandt luksusmerker

Jeg kom over denne utrolige artikkelen i Dagblandet angående arbeidsforhold blandt klesproduksjonen i verden. Det viser seg at Gucci og Versaci er blant verstingene når det kommer til arbeidsforhold! Mange vil si at det er ganske overraskende at noen merker som tjener så SYKT bra på plaggene sine, ikke sørger for at de ansatte tjener nok til livets opphold (og vel så det når du vet at det du lager er forkasetlig dyrt). Jeg syns det er utrolig fratøtende og grusomt å tenke på og er veldig glad for at jeg ikke eier noe av Gucci eller Versace! Dyrt og forferdelig uetisk produksjon er det verste!!

 

Bildet er tatt etter bygningen i Bangladesh kollapset i 2013 der 900 mennesker døde.

Artikkelen kan du lese her

Hva syns du om at dyre merker misbruker mennesker de lager sine produkter?

#blogg #hverdag #uetisk #versace #gucci #fashion #klesproduksjon #mote #klær #merker

5 kommentarer

Elisabeth

31.05.2014 kl.22:17

Syns noen burde gjøre noe med det

Lady Johanna

31.05.2014 kl.23:13

ikke bra i det hele tatt!

Tuva getnameless

01.06.2014 kl.00:21

Elisabeth: Ja, helt enig! Synd at sånn foregår...

Tuva getnameless

01.06.2014 kl.00:22

Lady Johanna: Vet det - Og det er så viktig at vi er klar over det. Det er vi som må ta det bevisste valget med å ikke kjøpe fra slike produsenter.

Kosmetikkportalen

17.06.2014 kl.20:21

Selv har vi skrevet veldig mye om mishandling av dyr i forhold til kosmetikkutvikling, og det er veldig fint at du setter problemet på dagsorden. Unødvendig bruk av makt mot utsatte mennesker og dyr er med på å prege både kles- og kosmetikkbransjen i utstrakt grad.

Det viktigste i verden er (desverre) profitt og penger, noe som betyr at dette aldri kommer til å stoppes med mindre man setter inn effektive regelverk i U-land.

Skriv en ny kommentar

getnameless.com designer handbags wallets and leather crossbody purses made nameless no logo

, Oslo

Jeg er ei jente fra sørlandet som blogger for verdens kuleste nettbutikk og designere Nameless. De lager utrolig rå vesker til veldig bra pris. Mine interesser er mote, longboarding, reise og trene.

Kategorier

hits